Dyrkningsvejledning til cannabis af Royal Queen Seeds


By Steven Voser

En oversigt over, hvordan man dyrker cannabis indendørs.


"Jeg burde dyrke min egen marihuana, mand!"

Hvis du elsker cannabis, har du højst sandsynligt taget dig selv i at sige eller tænke den sætning mere en én gang. Så hvis du endelig føler dig klar til at få jord under neglene og dykke ned i den spændende verden af cannabisdyrkning, er du heldig.

Nedenfor finder du nemlig en komplet gennemgang af alle de grundlæggende koncepter, der indgår dyrkning af lækker marihuana indendørs.

Video id: 810859329

HVORFOR DYRKE CANNABIS INDENDØRS?

Dyrkning af cannabis indendørs har mange fordele:

  • Du kan høste hele året
  • Regelmæssige afgrøder
  • Kontrol over dyrkningsmiljøet
  • Kontrol over blomstring (for fotoperiodiske sorter)
  • Diskretion
  • Færre skadedyr

HVILKE VÆRKTØJER OG UDSTYR ER NØDVENDIGE FOR AT DYRKE CANNABIS INDENDØRS?

For at dyrke lækker marihuana indendørs skal du have følgende:

DYRKNINGSRUM

Det kan være et ekstra værelse, et hjemmelavet dyrkningstelt, et kosteskab, et tilpasset møbel eller endda et gammelt køleskab!

DESIGNATED GROW SPACE
TERMOMETER/HYGROMETER

Dem skal du bruge til at måle temperaturen og luftfugtigheden i dit dyrkningsrum.

THERMOMETER/HYGROMETER
SAKSE

Trimning, træning og manipulation af cannabisstammer kan virkelig hjælpe dem med at blomstre og producere større, tættere og mere potente blomster.

THERMOMETER/HYGROMETER
PH- OG PPM-MÅLERE

Disse værktøjer hjælper dig med at måle pH-værdien og den elektriske ledeevne i dit vækstmedium for at sikre, at dine planter kan få adgang til alle de næringsstoffer, du fodrer dem.

THERMOMETER/HYGROMETER
LUXMÅLER

Cannabisplanter elsker lys, og en luxmåler hjælper dig med at måle og optimere lyset i dit dyrkningsrum.

THERMOMETER/HYGROMETER
TIMER

Så du kan automatisere lyscyklussen.

THERMOMETER/HYGROMETER
SNOR

Så du kan binde dine planter under plantetræning. Du skal bruge havesnor eller noget lignende for at undgå at beskadige dine planter.

THERMOMETER/HYGROMETER
SPANDE/MÅLEKOP

Til at afmåle dine næringsstoffer med.

THERMOMETER/HYGROMETER
LUP

Det skal du bruge til at inspicere trichomerne på dine planter, når de er i blomst, og til at inspicere bladene for eventuelle skadedyr eller andre problemer.

THERMOMETER/HYGROMETER
BLOMSTERPINDE

Så du kan støtte de tunge grene under blomstringen.

THERMOMETER/HYGROMETER
NÆRINGSSTOFFER

Disse findes i flere former, men dine planter har brug for tilstrækkelige næringsstoffer for til at kunne producere en god høst.

THERMOMETER/HYGROMETER
POTTER

Hvide 11-liters plastikpotter er det, de fleste indendørsavlere bruger. Stofpotter og andre smarte potter kan dog også bruges. Der er plads til ca. ni 11-liters potter pr. m².

THERMOMETER/HYGROMETER
SPIRINGSOPSTARTSPAKKE

Vores startpakker leveres med feminiserede eller automatisk blomstrende frø og en propagator. Det gør det nemt at skabe det perfekte miljø til dine kimplanter.

THERMOMETER/HYGROMETER

VÆLGE DET BEDSTE STED TIL DIN INDENDØRS CANNABISDYRKNING

Når det kommer til opsætning af dyrkningsområde, har dyrkere masser af forskellige muligheder. Nedenfor kan du se de bedste steder at dyrke - og fordelene ved hvert sted.

  • KÆLDER

Kældre ligger under jorden og giver et skjult fristed til cannabisdyrkning. De har normalt ingen vinduer, så på den måde er du fri for indtrængende lys - hvilket gør dem ideelle til dyrkning af fotoperiodiske planter. Som regel er kældre også relativt store og giver rigeligt med plads til at få en tung høst. En kælder holder også en meget jævn temperatur året rundt - de er nemme at regulere ved hjælp af de samme automatiserede indstillinger uanset årstid.

De fleste kældre har ventilationsskakte, der transporterer stillestående luft ud af bygningen. Vær opmærksom på, hvor denne skakt fører hen - du skulle nødigt ende med at sende en sky af terpener hen mod naboens vinduer. Hvis du står over for denne udfordring kan et kuldioxidfilter af god kvalitet fjerner den mistænkelige duft.

  • GARAGE

Medmindre du bruger garagen til din bil, rummer din garage højst sandsynligt kun tilfældige genstande og haveudstyr. Garager er normalt kølige om sommeren og relativt varme om vinteren, og derfor er de supernemme at regulere. Dyrkningstelte ser også meget mere uskyldige ud i en garage, end de gør i et soveværelse eller en stue.

Garager er normalt ikke så godt isolerede som resten af huset. Sørg for at dække eventuelle huller og utætte steder, der kan sprede lugten af din afgrøde ned ad vejen. Hvis du ikke bruger et dyrkningstelt, skal du mørklægge vinduerne - synet af lyserøde og blå lysdioder vækker uden tvivl mistanke, hvis vinduerne ikke er tildækkede.

VÆLGE DET BEDSTE STED TIL DIN INDENDØRS CANNABISDYRKNING
  • LOFT

Et loft er et af de sikreste steder at dyrke cannabis. Gæster har intet at gøre der, og de fleste lofter er kun tilgængelige ved hjælp af en trappestige. Der er også mørkt på de fleste lofter, og der er større chance for, at der ikke trænger lys ind (hvilket potentielt kan sende dine planter tilbage i den vegetative fase).

De fleste lofter er ikke udstyret med stikkontakter, og hvis du trækker en forlængerledning derop ser det muligvis lidt mistænksomt ud. Overvej at installere nogle stikkontakter deroppe. På den måde kan du holde endnu lavere profil, og samtidig gør det også mange ting nemmere for dig. Medmindre du bruger LED-lys, er det også en god idé at holde nogle blæsere kørende for at holde rummet køligt.

  • DYRKNINGSBOKS

Du kan dyrke cannabis bogstaveligt talt hvor som helst i dit hus, hvis du bygger en dyrkningsboks. PVC-rør, tape, en håndsav, et godt lys og en ventilator er stort set alt, hvad du behøver for at lave din egen brugerdefinerede dyrkningsboks. Du kan tilpasse størrelsen på en dyrkningsboks, så den passer i ethvert hjørne af dit hjem.

VÆLGE DET BEDSTE STED TIL DIN INDENDØRS CANNABISDYRKNING

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37835 bedømmelser