Dyrkningsvejledning til cannabis af Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

Dyrkningsrapport: HulkBerry Automatic

HulkBerry Automatic Grow Report


Hastighed. Styrke. Smag. HulkBerry Automatic har det hele. Derfor besluttede jeg mig for at vise en af mange måder, du kan dyrke sorten på. Se denne detaljerede dyrkningsrapport, som viser hvordan jeg opnåede et fantastisk udbytte uge for uge. Rapporten dækker næringsstofformler, vandingsskemaer, belysning og meget mere.

HulkBerry Automatic-dyrkningsrapport: Udstyr

Jeg valgte at dyrke HulkBerry Automatic i et diskret indendørsmiljø i en lukket dyrkningskasse. For at give planten den bedste start brugte jeg følgende udstyr:

 • Dyrkningskasse: Jardin DS120W 120 × 60 × 178 cm
 • Lamper: Migro 200+
 • Ventilation: Blauberg Turbo E 100
 • Blæser: Oscillerende Koala-blæser
 • Luftfugter: Beurer LB 45
 • Jord: Let økologisk potteblanding
 • Potte:11-liters RQS Stofpotte
 • Næring: RQS Organic Nutrition, BioBizz, aloe vera-ekstrakt, aminosyreformel, tangekstrakt, flydende fiskeekstrakt
Video id: 492030459

HulkBerry Automatic-dyrkningsrapport: Kimplantestadiet (uge 1)

Vækstmedium: Jeg startede med at blande følgende i en stor spand, inden jeg tilføjede det til stofpotten: 10 liter let økologisk potteblanding til automatisk blomstrende planter, 50 g RQS Easy Boost Økologisk Næring og 5 g Easy Roots - Mycorrhiza Mix.

Spiring: For at sætte gang i spiringen lavede jeg et 3 cm dybt hul i midten af vækstmediet. Jeg tilføjede 1 g mycorrhiza i hullet, placerede frøet ovenpå, og dækkede derefter forsigtigt hullet med vækstmediet. Jeg vandede jorden til mætningspunktet, og 4 dage senere begyndte frøet at spire op.

Lys: Efter jeg havde sået frøet, satte jeg et par MIGRO 200+ lamper op i min dyrkningskasse. Disse enheder har et varmt hvidt lys, der giver et fuldt spektrum af farver, som hjælper med at fremme sund og frodig vækst. Jeg tændte lamperne, så snart frøet spirede op ad jorden, anbragte dem 35 cm fra toppen af kimplanten og holdt dem tændt 24 timer i døgnet under hele kimplantefasen.

Næringsstoffer: Kimplanter bruger i første omgang de næringsstoffer, der er findes i selve frøet. Herefter indeholder det forberedte vækstmedium alt, hvad kimplanten har brug for til i dens første leveuge. 7 dage efter spiring valgte jeg at tilføje en blanding af næringsstoffer for at understøtte sund vækst. Jeg blandede følgende i 1 liter vand:

 • 4 ml tangekstrakt
 • 2 ml aminosyreformel
 • 2 ml aloe vera-ekstrakt

Jeg tilpassede også opløsningens pH til 6,5 ved hjælp af en pH-tester og en økologisk pH-regulator.

Miljø: For at optimere spiringen holdt jeg temperaturen på 26 grader og luftfugtigheden på 60-65 % i dyrkningskassen.

Plantestatus: 7 dage efter spiring nåede min HulkBerry Automatic-plante en højde på 10 cm og udviklede 3 grønne og sunde blade.

Kimplantestadiet (uge 1)
Kimplantestadiet (uge 1)

HulkBerry Automatic-dyrkningsrapport: Den vegetative fase (uge 2-3)

1 uge efter spiring voksede min plante ud af kimplantestadiet og startede den vegetative fase. I den periode begyndte planten at blive større og udvikle vifteblade for at absorbere alt det lys, den fik.

Uge 2

Planten fordoblede i størrelse i løbet af den første uge af den vegetative fase takket være tilstrækkeligt lys, korrekt næring og et velforberedt vækstmedium.

Lys: Jeg holdt lamperne tændt 24 timer i døgnet og holdt en afstand på 35 cm mellem lyskilden og toppen af baldakinen. Jeg justerede højden efterhånden som planten voksede.

Næringsstoffer: Jeg valgte at fodre min plante på 3. og 7.-dagen i denne uge. Jeg øgede mængden af næringsstoffer for at imødekomme den voksende plantens behov:

 • 2 ml aminosyreformel
 • 2 ml aloe vera-ekstrakt
 • 2 ml flydende fiskeekstrakt

Jeg justerede endnu engang pH-værdien til 6,5 og vandede vækstmediet til mætningspunktet. Jeg gav også planten 0,5 liter vand hvert døgn, for at planten ikke skulle tørste.

Miljø: Jeg holdt temperaturen på 27 grader og luftfugtigheden på 60% inde i dyrkningskassen, så planten kunne opretholde sund vækst.

Plantestatus: Sidst på ugen nåede min HulkBerry Automatic-plante en højde på 20 cm og havde allerede udviklet en tæt krone af fuldt udviklede og frodige vifteblade.

Den vegetative fase (uge 2)
Den vegetative fase (uge 2)

Uge 3

I 3. uge begyndte det at gå hurtigt. Min plante havde fordoblet i højde, dannet masser af nye grene og blade og begyndte at vise tegn på forblomstring.

Lys: Jeg holdt mine lamper tændt 24 timer i døgnet for at maksimere fotosyntesen. Det hjalp planten med at vokse i størrelse på meget kort tid. Jeg holdt fortsat afstanden mellem lamper og baldakin på 35 cm, mens planten skød i vejret.

Næringsstoffer: Min næringsstofplan var den samme som i uge 2, og jeg fortsatte med at tilpasse pH-værdien af vandet. Jeg stoppede dog med at vande hvert døgn og vandede først planten, når de øverste 5 cm af vækstmediet var tørt. Jeg tilføjede også 1,5 ml calcium og magnesium til hver liter vand som en forebyggende foranstaltning for at undgå potentielle mangler.

Miljø: Jeg holdt temperaturen på 27 grader i dyrkningskassen, men valgte at reducere luftfugtigheden til 55%, da den nærmede sig blomstringsstadiet.

Plantestatus: I slutningen af den vegetative fase var min plante nået op i en højde af 45 cm og begyndte at danne forblomster ved mange af knudepunkterne. Planten så fin og sund ud og fortsatte med at udvikle en busket baldakin, der var klar til blomster.

Den vegetative fase (uge 3)
Den vegetative fase (uge 3)

HulkBerry Automatic-dyrkningsrapport: Blomstringsfasen (uge 4-9)

Nu begyndte tingene for alvor at blive spændende! Da jeg så, hvor hurtigt forblomsterne begynde at svulme op, blev jeg mindet om, hvor langt autoer er nået i de seneste år.

Uge 4 og 5

For at imødekomme min blomstrede plantes behov ændrede jeg min strategi. Først og fremmest reducerede jeg lystimerne og tilpassede næringsstofferne for at fremme sund blomstring.

Lys: Jeg holdt lamperne tændt i 20 timer og slukkede i 4 timer. Det gav planten lys nok ti,l at den kunne opretholde optimal fotosyntese og begynde at producere knopper. De 4 timer uden lys gav samtidig planten et lille vindue til at rette den ophobede energi mod vækst og udvikling af blomster. Jeg fortsatte med en afstand på 35 cm mellem lamperne og toppen af baldakinen.

Næringsstoffer: Jeg ændrede næringsstofplanen og tilføjede mere fosfor og kalium i blandingen. Cannabisplanter har brug for store mængder af disse vitale makronæringsstoffer for at danne store og sunde knopper. Jeg tilføjede følgende i 1 liter vand:

 • 1,5 ml calcium/magnesium-formel
 • 2 ml aminosyreformel
 • 2 ml aloe vera-ekstrakt
 • 2 ml sukkerroe-ekstrakt
 • 2 ml næringsstofblanding til blomstrende planter
 • 2 ml tangekstrakt

Jeg fodrede planten med blandingen én gang i starten af uge 4 og igen i starten af uge 5. Mellem fodringerne mættede jeg vækstmediet med almindeligt vand, hver gang de øverste 5 cm af jorden var tørret ud, for at undgå overvanding.

Miljø: I uge 4 og 5 holdt jeg temperaturen på 27-28 grader i dyrkningskassen Det er i den højere ende af temperaturskalaen for, hvad en cannabisplante kan tolerere, men hvis du dyrker om sommeren, er det ikke usædvanligt at temperaturen når derop. Min blæser hjalp med at holde temperaturerne fra at stige. Jeg formåede også at holde en luftfugtighed på 55% ved hjælp af min luftfugter.

Plantestatus: Mit HulkBerry Auto begyndte at udskille en let duft af terpener i denne periode, og det var en sand nydelse, hver gang jeg åbnede kassen. Jeg afløvede planten i starten af uge 5 ved at fjerne udvalgte blade nær toppen af baldakinen for at øge lysgennemtrængningen. I slutningen af uge 5 var planten nået op i en højde af 1 meter.

Blomstringsfasen (uge 4)
Blomstringsfasen (uge 4)
Blomstringsfasen (uge 5)
Blomstringsfasen (uge 5)

Uge 6 og 7

I løbet af uge 6 og syv begyndte min HulkBerry Auto at strække sig og blive større. For at hjælpe den jungle-lignende baldakin med at danne knopper, øgede jeg næringsstofformlen.

Lys: Jeg holdt lamperne tændt i 20 timer og slukkede i 4 timer hver dag. Jeg brugte en timer for at gøre det nemmere at holde planen.

Næringsstoffer: Jeg brugte de samme næringsstoffer som før men øgede mængderne, efterhånden som blomsterne begyndte at blive større. Jeg tilføjede også flydende humus- og fulvinsyre for at booste blomstringen. Min formel så således ud:

 • 1,5 ml calcium/magnesium-formel
 • 4 ml aminosyre-formel
 • 4 ml aloe vera-ekstrakt
 • 3 ml sukkerroe-ekstrakt
 • 3 ml næringsstofblanding til blomstrende planter
 • 3 ml tangekstrakt
 • 1 ml flydende humus- og fulvinsyre

På den første dag i uge 6 vandede jeg planten med calcium/magnesium-formlen og tilpassede endnu en gang pH-værdien til 6,5. Jeg fodrede planten med resten af næringsstofblandingen på den 5. dag i uge 6 og gentog den samme fodringsplan i uge 7.

Miljø: I højsommeren var varmen lidt af en udfordring. Jeg havde min blæser og udsuger til at køre på maksimum styrke, men temperaturen kom alligevel helt op på 29 grader. Planten fortsatte dog med at vokse fint. Luftfugtigheden blev også lidt af et problem. Jeg kæmpede lidt med at holde den på under 60%. Jeg overvejede at bruge en affugter for at mindske risikoen for at knopperne skulle blive mugne.

Plantestatus: Min plante var nu 117 cm høj i slutningen af uge 6. Blomsterne begyndte at svulme op, og aromaen blev kraftigere.

Blomstringsfasen (uge 6)
Blomstringsfasen (uge 6)
Blomstringsfasen (uge 7)
Blomstringsfasen (uge 7)

Uge 8

Lys: Jeg holdt det samme lysskema i uge 8 med lyskilden 35 cm over baldakinen. Planten var stort set holdt op med at vokse på dette tidspunkt, så jeg behøvede ikke konstant at skulle flytte lamperne.

Næringsstoffer: Jeg stoppede med at tilføre næringsstoffer i hele uge 8 for at påbegynde udskylningsprocessen. Når du begrænser mængden af næringsstoffer, tvinger du blomsterne til at opbruge deres lager, og nogle mener, at det giver en bedre smag og bedre røg/damp.

Miljø: Problemerne med temperatur og luftfugtighed fortsatte. Min plante så dog ud til at trives under en temperatur på 28 grader og en luftfugtighed på 60% uden at vise tegn på skimmelsvamp (jeg valgte ikke at bruge en affugter).

Plantestatus: Min HulkBerry Auto var 117 cm høj. Jeg afløvede de gule blade i bunden af planten og fjernede også et pænt antal blade i den øverste baldakin, for at knopperne kunne få mere lys. Knopperne var blevet pænt store, og duften var meget intens, hver gang jeg åbnede dyrkningskassen.

Blomstringsfasen (uge 8)
Blomstringsfasen (uge 8)

Uge 9

Den sidste uge! Jeg fortsatte med at udskylle planten. Derudover lod jeg den stort set klare sig.

Lys: Præcis det samme som før: 20 timers lys og 4 timers mørke.

Næringsstoffer: Ingen. Det eneste, jeg gjorde, var at vande planten med pH-reguleret vand, når vækstmediet blev tørt.

Miljø: Temperaturerne var fortsat 28 grader. Luftfugtigheden faldt endelig til 50%, hvilket var med til at beskytte planten mod skimmelsvamp.

Plantestatus: Planten opnåede i sidste ende en højde på 117 cm. Blomsterne var ekstremt harpiksholdige, trikomerne blev mælkeagtige, og pistillerne skiftede fra hvide til orange (to af de vigtige tegn på, at det er tid til høst).

Blomstringsfasen (uge 9)
Blomstringsfasen (uge 9)

HulkBerry Automatic-dyrkningsrapport: Høst (slutningen af uge 9)

HulkBerry Automatic overgik alle mine forventninger! Denne sort belønnede mig med en flot høst på så lidt som 64 dage efter spiring. Jeg så ingen tegn på sygdomme og ganske få tegn på stress på trods af suboptimale udsving i temperatur og luftfugtighed. I slutningen af uge 9 klippede jeg grenene af og trimmede hver knop individuelt, inden jeg lagde dem i et tørringsnet. Så snart de var tørre, placerede jeg dem i opbevaringsglas i 4 uger for at forbedre smag og glathed. Samlet set lykkedes det mig at få 60 g tørrede knopper fra én enkelt HulkBerry Auto-plante.

Høst (slutningen af uge 9)
Høst (slutningen af uge 9)

Lær mere om HulkBerry Automatic

Er du fascineret af HulkBerry Automatic efter denne dyrkningsrapport? Jeg anbefaler stærkt at give den en chance, især hvis du har begrænset plads og dyrker indendørs. Denne hurtigt voksende hybrid giver et flot udbytte på næsten ingen tid.

 • HulkBerry Automatic: Genetik

HulkBerry Automatic er en krydsning mellem HulkBerry og Diesel Auto. Resultatet af denne kombination gav en genetisk profil på 65% sativa, 30% indica og 5 % ruderalis. Sorten arvede også generne med høje THC-indhold og en hurtig vækstperiode fra forældresorterne.

 • HulkBerry Automatic: Vækstegenskaber

Denne kompakte sort appellerer til dyrkere, der leder efter diskret dyrkning. Du kan dyrke planten i kompakte kasser eller endda ombyggede spande indendørs. Sorten er også en fremragende kandidat til udendørs guerilla-dyrkning. Indendørs planter når en højde på 80-120 cm og giver et fantastisk udbytte på op til 500 gram pr. m². Udendørs når den op i samme højde og giver helt op til 150 gram pr. plante. Det bedste af det hele er, at du kun skal vente 8-9 uger efter spiring for at høste lækre, klæbrige knopper.

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 uger
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
8-9 Uger efter spiring
Klar, Opløftende

Køb HulkBerry Auto

 • HulkBerry Automatic: Smag og virkninger

HulkBerry Auto producerer enorme mængder THC (helt op til 21%) i forhold til, at det er en automatisk blomstrende sort. Plantens sativa-dominerende genetik og forfriskende terpener giver en opløftende virkning, som er perfekt til dagtimerne. Når virkningerne begynder at indtræde, vil den lækre smag af citrus, diesel og frugt blive hængende på dine smagsløg.

HulkBerry Automatic: En sort for alle

HulkBerry Automatic er en fantastisk sort at begynde med, når du starter dit cannabisdyrkningseventyr. Den er modstandsdygtig over for skadedyr og sygdomme, giver udbytte i løbet af få uger og har ikke brug for særlig meget pleje. Derudover kan sortens THC-indhold snildt konkurrere med mange fotoperiodiske sorter, og dens terpener gør den til en af de lækreste sorter, der findes. Hvis du leder efter en hurtigvoksende og kompakt sort, skal du helt sikker vælge HulkBerry Automatic.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Grow Guide Topic Finder

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37835 bedømmelser